Turistična zavarovanja

Načrtovane poti, kratke ali tiste v bolj oddaljene kraje, prinašajo poleg sladkega pričakovanja nepozabnih doživetij tudi čisto praktično plat – modre priprave vsega potrebnega za pot. Sedanji čas je postal izjemno nepredvidljiv in marsikaj se lahko zalomi že preden se pot začne ali pa na sami poti pridemo v nepričakovano situacijo, zaradi katere se pot prekine.

Vložek v poti, oddih, ni le dragoceni čas, prijetni načrti. Vloženo je tudi precej denarja. Ko pride do nepredvidene situacije, bo ta bistveno lažje in ugodneje rešljiva s primernim zavarovanjem. Še posebej je pomembno zavarovanje pred visokimi stroški odpovedi potovanja ali pa stroški, ko pride na poti do nujnih primerov, največkrat povezanih z zdravjem ali pa osebnim premoženjem.

Da boste res brezskrbno pričakali dan odhoda na pot in se počutili tudi na poti odlično in varno v vsaki situaciji – priporočamo sklenitev enega izmed turističnih zavarovanj.


Pri naši agenciji sodelujemo z zavarovalnico Europäische Reiseversicherung AG (ERV), ki je številka ena na področju turističnih zavarovanj in največja avstrijska potovalna zavarovalnica.

Ima več kot 110 let izkušenj z zavarovanji na potovanjih in s svojimi izdelki ter storitvami ponuja vrhunsko kakovost, tudi v času pandemije COVID-19.

V Sloveniji je zastopana z vsemi kompetencami in sodelovanjem z zavarovalnico Generali Ljubljana in zagotavlja 24/7 asistenčni center za pomoč uporabnikom
.


NABOR ZAVAROVANJ

Brezskrbno načrtujte poti tudi več mesecev naprej: ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI POTOVANJA

Do začetka potovanja se lahko zgodi marsikaj: zavarovanje odpovedi potovanja prevzame stroške, če morate potovanje zaradi nenadne in hude bolezni družinskega člana nepričakovano odpovedati. Zavarovanje odpovedi potovanja poleg tega krije tudi stroške povratnega potovanja, če želite potovanje predčasno zaključiti.

Pozor! Sklenitev se uredi takoj ob rezervaciji turističnega aranžmaja.

Natančne informacije: ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI POTOVANJA ERV
Kritja v času COVID-19: POGOJI IN KRITJA ZA ZAVAROVANJA V ČASU COVID-19 ERV

Najbolj celovito zavarovanje: CELOSTEN PAKET ZAVAROVANJA POTOVANJA

Ne glede na to, ali potujete z letalom ali ladjo, avtobusom, vlakom, avtomobilom, motornim kolesom, kolesom ali peš: celostni paket za varovanje potovanja združuje vse pomembne zavarovalne storitve za potovanje po Evropi ali svetu.

V paketu so zagotovljene:
• visoke zavarovalne vsote na področju zdravstva,
• ne le zavarovanje odpovedi, ampak tudi zavarovanje prekinitve potovanja,
•  visoko kritje za vašo prtljago in zavarovanje odgovornosti.

Pozor! Sklenitev se uredi ob rezervaciji turističnega aranžmaja.

Natančne informacije: CELOSTEN PAKET ZAVAROVANJA POTOVANJA ERV
Kritja v času COVID-19: POGOJI IN KRITJA ZA ZAVAROVANJA V ČASU COVID-19 ERV

Zavarujte zdravje: ZDRAVSTVENA IN NEZGODNA ZAŠČITA Z ASISTENCO ZA POTOVANJE V TUJINI

Ker je Vaše zdravje najpomembnejša dobrina: zdravstvena in nezgodna zaščita nudi pomoč v primeru nenadne bolezni ali nezgode, vključno z zdravstveno oskrbo v nujnih primerih za počitnikovanje v tujini.

Natančne informacije: ZDRAVSTVENA IN NEZGODNA ZAŠČITA Z ASISTENCO ZA POTOVANJE V TUJINI
Kritja v času COVID-19: POGOJI IN KRITJA ZA ZAVAROVANJA V ČASU COVID-19

Na poti v tujini: POČITNIŠKO ZAVAROVANJE (LASTNI PREVOZ, AVTOBUS, VLAK)

Potujete s potovalnim avtobusom v Hrvaško, z vlakom v Švico ali avtomobilom v Italijo: počitniško zavarovanje (avtobus,vlak, avtomobil) nudi za največ 15 dni osnovno zavarovanje za Vaše potovanje po Evropi, če potujete z avtobusom, vlakom ali avtomobilom.

Natančne informacije: POČITNIŠKO ZAVAROVANJE (LASTNI PREVOZ, AVTOBUS, VLAK) ERV
Kritja v času COVID-19: POGOJI IN KRITJA ZA ZAVAROVANJA V ČASU COVID-19

Za brezskrbne daljne poti: ZAVAROVANJE NA POTOVANJU

Ko vsaka minuta šteje: zavarovanje na potovanju nudi najobsežnejše storitve v primeru bolezni ali nezgode, vključno z okrevanjem – zavarovana je tudi prtljaga, npr. v primeru kraje. Če želite biti torej zaščiteni pred najpogostejšimi nevarnostmi na potovanjih, Vam priporočamo sklenitev zavarovanja na potovanju.

Natančne informacije: ZAVAROVANJE NA POTOVANJU ERV
Kritja v času COVID-19: POGOJI IN KRITJA ZA ZAVAROVANJA V ČASU COVID-19


Vsa zavarovanja lahko sklenete ob rezervaciji turističnega aranžmaja pri naši agenciji.