Izberi jezik
 
     
 
Pravno obvestilo / Pogoji uporabe spletne strani

1. Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja podjetje Fontus d.o.o. (v nadaljevanju Fontus). Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.fontus.si so last Fontusa in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.
Prav tako si Fontus pridržuje pravico do sprememb vsebin.

2. Pridržki

Fontus bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Fontus tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Fontus ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

Fontus ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti Fontus niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

 

 


3. Cene in izračuni na spletni strani

Izračun, ki ga pridobite z uporabo našega  orodja za spletno povpraševanje – »Povpraševanje – vprašajte&rezervirajte«, je informativne narave in ni zavezujoč za ponudnika. Cene niso dokončne in jih lahko ponudnik kadarkoli spremeni. Po oddaji povpraševanja vas bodo kontaktirali naši prodajni predstavniki in vam ponudbo potrdili oz. dopolnili ter vam omogočili rezervacijo (telefonsko, preko e-mail sporočila, osebno).

Spletno povpraševanje še ni končni nakup aranžmaja in ni obvezujoče ne za ponudnika in ne za uporabnika. Podatke, ki jih vpišete v obrazec za spletno povpraševanje, bomo uporabili samo za namen vašega nakupa.

Cene v EUR so informativnega značaja.


Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:

Fontus d.o.o.
Ulica Zrinjskega 6
3250 Rogaška Slatina
Telefon: 03 819 28 22
URL:www.fontus.si
E-pošta: info@fontus.si

Fontus d.o.o., Rogaška Slatina, dne 1.5.2008

 


 
  ©2008 Fontus d.o.o., Ulica Zrinjskega 6, 3250 Rogaška Slatina          o agenciji | počitnice | storitve | pogoji poslovanja | načini plačila| politika zasebnosti | pravno obvestilo | avtorji  
 Partnerji: Unicon-SL d.o.o. , Albatros Bled, Sonček – TUI potovalni center, Turistična agencija Sajko, Evropsko Turistično Zavarovanje