Obvestilo za stranke agencije – Pandemija Covid-19 in nadaljnje delovanje Turistične agencije Fontus

Spoštovani,

V turistični agenciji Fontus pozorno spremljamo aktualno dogajanje v zvezi s pojavom koronavirusa (Covid-19) in pri delu upoštevamo vse relevantne informacije, prejete s strani pristojnih organov (Nacionalni inštitut za javno zdravje, Ministrstvo RS za zunanje zadeve) ter gospodarskih in interesnih združenj v naši dejavnosti (STO – Slovenska turistična organizacija, TGZS- Turistično-gostinska zbornica Slovenije, ZTAS – Združenje turističnih agencij Slovenije).

Trenutni ukrepi povezani s preprečevanjem širjenja okužb s Covid-19 narekujejo, da naše poslovanje do preklica poteka po posebnem režimu in sicer:
– poslovalnica PE ZRINJSKEGA 8 je za obisk strank odprta po predhodnem dogovoru (skladno z izpolnjevanjem trenutnih pogojev določenih z odloki vlade RS – pogoj PCT;
– za stranke smo dosegljivi na telefonskih številkah +386(0)40 650 803 in +386 (0)3 819 28 22 ter po e-mailu: info@fontus.si. Odgovarjamo tudi na prejeta povpraševanja poslana neposredno iz naše spletne strani.

Glede na spreminjajoče se vladne ukrepe, na osnovi katerih obratujejo nastanitveni in drugi turistični objekti v Sloveniji in regiji s številnimi omejitvami – pripravljamo za stranke ponudbe “na povpraševanje” in sklepamo rezervacije prvenstveno za slovenske destinacije.

V sodelovanju s partnerji organizatorji potovanj – Turistično agencijo Sonček, TA Palma in Sajko turizem ter drugimi – Vam lahko ponudimo tudi oddih v tujini – prav tako “na povpraševanje”.

Več informacij o delovanju v času ukrepov za zajezitev okužb s Covid-19 – preverite TUKAJ.

Lepo povabljeni, da z nami vzpostavite stik.

Želimo vse dobro in ostanite zdravi!

Team Fontus