Terme Olimia, Vas Lipa 3*, polpenzion & Family fun, AKCIJA začetek poletja

74,00

TERME OLIMIA – APARTMAJSKO NASELJE VAS LIPA 3*
Paket  vključuje
namestitev v apartmaju v Vasi Lipa
polpenzion (zajtrk in večerja) v hotelu Breza,
– kopanje v bazenih Wellness Termalija Relax (omejeno število ležalnikov (vzdrževalna dela 15.5.-19.5.),
– kopanje v bazenih Wellness Termalija Family fun (omejeno število ležalnikov)
-priprava apartmaja, posteljnina, menjava brisač in kuhinjskih krp in zaključno čiščenje
– parkirno mesto
– Zadnji dan bivanja vključen 1x vstop na bazene
Posebnost paketa:
– bivanje min. 2 noči
-popusti za otroke

POSEBEJ UGODNO – AKCIJA
I. Termini:  24.6.-5.7.2024 –  ODDIH – AKCIJA – MAJ-JUNIJ
Cena na odraslo osebo na dan od 74 EUR
DRUŽINSKI BONUS: brezplačno bivanje za otroke do 4,99.leta; otroci (z 2 odraslima v sobi) 5-11,99.leta-50%popust


ŽELITE SAMO NAJETI APARTMA? PREVERITE PONUDBO TUKAJ >>


STE STAREJŠI OD 60 LET? PREVERITE AKCIJSKO PONUDBO ZA SENIORJE TUKAJ >>


Pomembno: Predstavljene cene so izhodiščne cene bivanja po najugodnejši dostopni akcijski ponudbi. Hotelir določa ceno dinamično glede na zasedenost kapacitet ter čas rezervacije, zato se lahko končna cena bivanja razlikuje od objavljene. Za izračun cene in rezervacijo – pošljite POVPRAŠEVANJE.


Pomembne informacije o ponudbi in obvestila – preverite OPOMBE ⛛


REZERVIRAJTE ZDAJ!
📞 040 650 803 | ✉ inquiry@fontus.si
📋 POVPRAŠEVANJE ⛛


 

Povpraševanje

Izpolnite obrazec za prejem ponudbe.  Dodatne posebnosti:
  enoposteljna sobaveč sobotroška posteljicabalkondodatni obrokizavarovanje rizika odpovedi

  Opombe in posebne želje:

  Splošne informacije:
  Poslujemo v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja.
  Prejete podatke uporabljamo skadno s Politiko varstva osebnih podatkov.

  Opombe

  POSEBNA OBVESTILA HOTELIRJA TERME OLIMIA:
  POSEBNI PRODAJNI POGOJI PRI VSEH PONUDBAH V VASI LIPA:
  končna cena bivanja je odvisna od vrste izbranega apartmaja in števila oseb. Cena velja za omejeno število apartmajev, hotelir si pridržuje pravico spremembe cen, glede na zasedenost – dinamično določanje cen.
  POMEMBNO: Ponudbe paketov se v Termah Olimia spreminjajo dnevno – tako Vam ob prejetem povpraševanju ponudimo dodatno lahko tudi številne druge PAKETNE AKCIJSKE PONUDBE TER POSEBNE PAKETE ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI (ROMANTIKA, SELFNESS, WELLNESS).

  O nastanitvi:
  APARTMAJSKO NASELJE VAS LIPA 3*, Terme Olimia, Podčetrtek
  Lega: v Termah Olimia, v neposredni bližini Podčetrtka in Olimja, znanega po pestri kulturni in naravni dediščini (minoritski samostan in baročna cerkev, čokoladnica, številne domačije …).
  Ponudba: apartmajsko naselje s 25 hišami in 136 apartmaji, v neposredni bližini Gostišče Lipa z restavracijo in kavarno, prodajalne; parkirišče; za manjše pse doplačilo 15 € na dan (na recepciji, predhodna najava).

  VAS LIPA***
  Apartmaji: 136 apartmajev tipa D in E; dvoposteljna soba, dnevno-spalni prostor s kuhinjo, prha/WC, sat. TV, telefon, delno balkon ali terasa; dvoposteljna soba v tipu D je €conomy soba (manjša soba za največ 2 osebi z ožjim francoskim ležiščem, š=140 cm); otroška posteljica 5 €/dan (na recepciji, predhodna najava).
  Namestitev je možna tudi v manjših apartmajih tipa A (2 os.), B (3 os.), C (4 os.) – vsi imajo enoten dnevno-spalni prostor.

  BAZENI IN WELLNESS V TERMAH OLIMIA
  I. FAMILY WELLNESS TERMALIJA:
  1.Vodna oaza Termalija RELAX

  Vodna oaza, kjer se obiskovalci prepustijo blagodejnosti termalne vode. Zaplavajte v milini in se nagradite z vodnimi masažami. V Termaliji Relax se lahko do sitega naužite narave – sonca, vode in zraka. V razgibanem kompleksu bo vsakdo našel nekaj zase, bodisi na bazenih, hitri reki, gejzirih, whirpoolih ali na vodnih masažah.
  2.Vodna oaza Termalija FAMILY FUN
  -Oaza bazenov se razprostira na več kot 6.000 m2 in ima več kot 2.000 m2 vodnih površin. Sestavljajo jo notranji bazen z igrali za otroke (vodne pištole, široki tobogani, plezalne mreže), velik zunanji bazen ter amfiteater, plezalna stena s slapovi nad bazenom ter 2 adrenalinska FUN&SPLASH tobogana**.
  -BABY FUN bo navdušil vsakega malčka – čofotanje v bazenu z mivko in, poleti, v zunanjem bazenu s posebnim senčnim jadrom. Veselje mamic bo še toliko večje, saj so zanje namenjeni posebni prostori za dojenje, previjanje in pripravo otroške hrane. Zaradi družinskih počivališč bo počitek še bolj prijetno sladek.
  -Multidimenzionalno doživetje
  Zabavo izven bazenov bo dočaralo MULTIDIMENZIONALNO DOŽIVETJE v 7D kinu, najstnike bodo prevzele novodobne igralne konzole, elektronska košarka in interaktivna tla.
  Najmlajše čaka igralnica OLILAND z inovativnimi igrali, poligonom, stenskimi vzponi, bazenom z žogicami, labirintom za premagovanje ovir in otroškimi plezali.
  3.Savna svet
  Savna svet je največji savna svet v Sloveniji. Na 1.550 m2 ponuja devet različnih savn v različnih barvah: štiri finske savne, 3 parne oz. turške savne, solna savna, Laconium in Tepidarium. Poleg savn pa lahko uživamo tudi v različnih počivališčih, Kneipp baru, zunanjih in notranjih whirpoolih, ohlajevalnem bazenu ter nudistični terasi.

  II. Wellness ORHIDELIA
  Wellness Orhidelia je najprestižnejši del Term Olimia, ki pri obiskovalcih prebuja ljubezen do telesa in duha. Razprostira se na 3000 m² (naj wellness v Sloveniji): glasbeni bazen, svetlobna jama, počasna reka, whirpooli, gejzirji, masažni ležalniki, številna počivališča: vrtno počivališče, počivališče z vodnimi posteljami … (temperatura bazenov 30–32° C).
  Svet savn v Wellnessu Orhidelia se deli na finske savne, predel s parnimi kopelmi in tisti s tematskimi počivališči, kot je denimo soba z vodnimi posteljami, ponudbo pa nadgrajuje še zunanja nudistična terasa z bazenom.
  Vstop v Wellness Orhidelia je dovoljen osebam starejšim od 14 let.

  III. Termalni park AQUALUNA: poletno vodno zabavišče s 3000 m² vodnih površin in največjim številom vodnih atrakcij, 11 toboganov: kamikaze, pletenice, vodne drče, »drop« drča, »boa« drča, mali in veliki tornado, sprostitveni, valovalni bazen ter 2 otroška bazena; pester program animacije in bogata gostinska ponudba; sončniki in ležalniki.

  Možna doplačila:  polni penzion v Hotelu Breza 25,00 EUR/osebo/dan,  otroci (7-11,99 let) – 17,50 EUR/osebo/dan, otroci (3-6,99 let) – 12,50 EUR/osebo/dan, otroci (0-2,99 let) – gratis.
  Wellness Orhidelia (2 vstopa dnevno, samo za odrasle osebe nad 14,99 let): pon-čet 20,00 EUR/ pet., sob., ned., prazniki 29,00 EUR/ Savna Termalija odrasli 12,00 EUR/vstop
  Termalija Family Fun: Odrasli pon – čet 10,00 EUR , pet.,sob.,ned. praz. 12,00 EUR / Otroci 5-14 let pon – čet 5,00 EUR, pet.,sob.,ned.,praznik 7,00 EUR /
  Obvezna doplačila: turistična taksa 2,50 EUR po osebi na dan


  Informativna cena “od” velja za eno osebo v apartmaju, glede na njegovo velikost. Cene v opisu ponudbe veljajo na bivalno enoto (na apartma), glede na predvideno število oseb starih nad 5 let v apartmaju.
  Minimalno bivanje – kot navedeno ob paketu.
  Organizator: Fontus d.o.o.

  Ob rezervaciji veljajo splošni pogoji organizatorja.

  Ob rezervaciji zaračunavamo prijavnino v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  Navedena ponudba je informativna. Končna cena aranžmaja je razvidna iz ponudbe, ki jo prejmete ob konkretnem povpraševanju.
  Zgoraj navedene informacije so povzete po opisih hotelirja in organizatorja ali organizatorjev.


  Ugodnosti in aktualno dogajanje za goste v destinaciji Rogaška Slatina preverite na: VISIT PODČETRTEK


   

  Morda vam bo prav tako všeč…