TERME OLIMIA, HOTEL BREZA 4*
Paket KROMPIRJEVE POČITNICE 2023 vključuje med drugim:
-namestitev v klimatizirani sobi,
-polpenzion z Olimskim samopostrežnim bifejem,
– postrežba termalne vode v sobo,
neomejeno kopanje v bazenih Wellness Termalija Relax (omejeno število ležalnikov),
1x vstop v bazenih Termalija Family Fun (omejeno število ležalnikov) ali  1 x vstop v Savna svet Wellness center Termalija (omejeno število ležalnikov)
– nočna kopanja v bazenih Wellnessa Termalija Relax – ob petkih in sobotah
– poraba kopalnega plašča in brisače.

Posebnosti paketa:
-družinski popusti
-bivanje min. 2 noči
-sobe z balkonom – z doplačilom

POSEBEJ UGODNO – AKCIJA
1. Termin 28.10.-5.11.2023 –  KROMPIRJEVE POČITNICE
cena na odraslo osebo (ob bivanju 2 odraslih oseb v sobi) na dan:
DVOPOSTELJNA SOBA (z dodat.lež.)
ob bivanju 2 noči že od  117,00 EUR
ob bivanju 4 noči že od  105,30 EUR
ob bivanju 7 noči že od  99,45 EUR
DVOPOSTELJNA SOBA
(z dodat.lež.), BALKON
ob bivanju 2 noči že od  123,00 EUR
ob bivanju 4 noči že od  110,70 EUR
ob bivanju 7 noči že od  104,55 EUR
DRUŽINSKI BONUS: Brezplačno bivanje za 1. otroka do 11,99.let in 2.otroka do 4,99.leta; 2. otrok 5-11,99.leta – 50% popust.


AKTUALNO! Vas mika oddih v jesenskih mesecih izven časa počitnic? UGODNA  JESENSKA AKCIJSKA PONUDBA za REZERVACIJO vas čaka TUKAJ >>>


POZOR! Imate status SENIORJA (upokojenci ali starejši od 60 let)? Na voljo posebne ponudbe jeseni! Preverite TUKAJ >>!


!Pomembno!: Hotelir ponuja več različnih paketov bivanja, cena je odvisna od časa rezervacije, vrste sobe in zasedenosti kapacitet. Za najugodnejšo ponudbo v želenem terminu vabimo, da pošljete povpraševanje.

Pomembne informacije o ponudbi in obvestila – preverite OPOMBE ⛛


REZERVIRAJTE ZDAJ!
📞 040 650 803 | ✉ inquiry@fontus.si
📋 POVPRAŠEVANJE ⛛


 

Povpraševanje

Izpolnite obrazec za prejem ponudbe.  Dodatne posebnosti:
  enoposteljna sobaveč sobotroška posteljicabalkondodatni obrokizavarovanje rizika odpovedi

  Opombe in posebne želje:

  Splošne informacije:
  Poslujemo v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja.
  Prejete podatke uporabljamo skadno s Politiko varstva osebnih podatkov.

  Opis

  POSEBNA OBVESTILA HOTELIRJA:
  POSEBNI PRODAJNI POGOJI PRI VSEH PONUDBAH V HOTELU BREZA:
  končna cena bivanja je odvisna od vrste izbrane sobe in števila oseb v sobi. Cena velja za omejeno število sob, hotelir si pridržuje pravico spremembe cen, glede na zasedenost.
  POMEMBNO: Ponudbe paketov se v Termah Olimia spreminjajo dnevno – tako Vam ob prejetem povpraševanju ponudimo dodatno lahko tudi številne druge PAKETNE AKCIJSKE PONUDBE TER POSEBNE PAKETE ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI (ROMANTIKA, SELFNESS, WELLNESS).

  O nastanitvi:
  PODČETRTEK, TERME OLIMIA – HOTEL BREZA 4*
  Lega: Podčetrtek, Terme Olimia, prvi hotel, ki je zrasel v nekoč – Atomskih toplicah, sedaj sodobnih Termah Olimia;

  Hotel: sodoben hotel, združuje aktivnosti za zdravje z užitki in aktivnim počitkom; v okviru hotela je Center zdravja (tradicionalni in sodobni programi za izboljšanje zdravja), lasten termalni bazen Vodian (60 m2, temp. 35 st.C), s hodnikom povezan s prenovljenim Family Wellness Termalija in Wellnessom Orhidelia. Poleti se poveča ponudba bazenskih površin z delovanjem Termalnega parka Aqualuna. Gosti Hotela Breza oz. Term Olimia imajo tudi možnost koriščenja kopanja v Termah Tuhelj (oddaljene cca. 28 km, Hrvaška).

  Sobe: klimatizirane, opremljene z LCD TV, minibarom, brezplačnim WiFijem, delno z balkonom
  dvoposteljne sobe (DS): dvoposteljna soba, pribl. 20 m²; klimatska naprava, kopalnica s prho ali kadjo, LCD TV, telefon, minibar, brezplačen WiFi, sušilnik za lase, sef, možnost dodatnega ležišča
  Z doplačilom – sobe z balkonom, družinske sobe, hotelske suite

  Restavracija: samopostrežna restavracija (zajtrki, večerje)

  BAZENI IN WELLNESS V TERMAH OLIMIA
  I. FAMILY WELLNESS TERMALIJA:
  1.Vodna oaza Termalija RELAX
  Vodna oaza, kjer se obiskovalci prepustijo blagodejnosti termalne vode. Zaplavajte v milini in se nagradite z vodnimi masažami. V Termaliji Relax se lahko do sitega naužite narave – sonca, vode in zraka. V razgibanem kompleksu bo vsakdo našel nekaj zase, bodisi na bazenih, hitri reki, gejzirih, whirpoolih ali na vodnih masažah.
  2.Vodna oaza Termalija FAMILY FUN-VSTOP OB DOPLAČILU
  -Oaza bazenov se razprostira na več kot 6.000 m2 in ima več kot 2.000 m2 vodnih površin. Sestavljajo jo notranji bazen z igrali za otroke (vodne pištole, široki tobogani, plezalne mreže), velik zunanji bazen ter amfiteater, plezalna stena s slapovi nad bazenom ter 2 adrenalinska FUN&SPLASH tobogana**.
  -BABY FUN bo navdušil vsakega malčka – čofotanje v bazenu z mivko in, poleti, v zunanjem bazenu s posebnim senčnim jadrom. Veselje mamic bo še toliko večje, saj so zanje namenjeni posebni prostori za dojenje, previjanje in pripravo otroške hrane. Zaradi družinskih počivališč bo počitek še bolj prijetno sladek.
  -Multidimenzionalno doživetje
  Zabavo izven bazenov bo dočaralo MULTIDIMENZIONALNO DOŽIVETJE v 7D kinu, najstnike bodo prevzele novodobne igralne konzole, elektronska košarka in interaktivna tla.
  Najmlajše čaka igralnica OLILAND z inovativnimi igrali, poligonom, stenskimi vzponi, bazenom z žogicami, labirintom za premagovanje ovir in otroškimi plezali.
  3.Savna svet
  Savna svet je največji savna svet v Sloveniji. Na 1.550 m2 ponuja devet različnih savn v različnih barvah: štiri finske savne, 3 parne oz. turške savne, solna savna, Laconium in Tepidarium. Poleg savn pa lahko uživamo tudi v različnih počivališčih, Kneipp baru, zunanjih in notranjih whirpoolih, ohlajevalnem bazenu ter nudistični terasi.

  II. Wellness ORHIDELIA
  Wellness Orhidelia je najprestižnejši del Term Olimia, ki pri obiskovalcih prebuja ljubezen do telesa in duha. Razprostira se na 3000 m² (naj wellness v Sloveniji): glasbeni bazen, svetlobna jama, počasna reka, whirpooli, gejzirji, masažni ležalniki, številna počivališča: vrtno počivališče, počivališče z vodnimi posteljami … (temperatura bazenov 30–32° C).
  Svet savn v Wellnessu Orhidelia se deli na finske savne, predel s parnimi kopelmi in tisti s tematskimi počivališči, kot je denimo soba z vodnimi posteljami, ponudbo pa nadgrajuje še zunanja nudistična terasa z bazenom.
  Vstop v Wellness Orhidelia je dovoljen osebam starejšim od 14 let.

  III. Termalni park AQUALUNA: poletno vodno zabavišče s 3000 m² vodnih površin in največjim številom vodnih atrakcij, 11 toboganov: kamikaze, pletenice, vodne drče, »drop« drča, »boa« drča, mali in veliki tornado, sprostitveni, valovalni bazen ter 2 otroška bazena; pester program animacije in bogata gostinska ponudba; sončniki in ležalniki.
  Pomembno: Termalni park Aqualuna je v zimski sezoni zaprt.

  DRUGE KORISTNE INFORMACIJE:
  Prijava: 14:30h–22h, odjava: do 11h.
  Prednosti: otroška posteljica na povpraševanje ob rezervaciji, brez doplačila. Vsebine za krepitev pozornosti do sebe, telovadba za dobro jutro, vodna aerobika, odbojka, mali nogomet, košarka. Pester animacijski program (še posebno v času počitnic) za otroke in odrasle. Hotel je prilagojen bivanju invalidov, imajo 18 sob.
  Z doplačilom: kosilo 15 EUR/osebo/dan; garaža 4 EUR/dan. Vstop v savna svet Wellness centra Termalija 12 EUR/osebo/dan. Wellness Orhidelia (2 vstopa dnevno, osebe nad 14,99.leta): pon–čet 20 EUR/osebo; pet–ned., prazniki 29 EUR/osebo. Termalija Family Fun: pon.–čet. odrasli 10 EUR/osebo/dan; pet.–ned., prazniki 12 EUR/osebo/dan; otroci (5-11,99 let) pon.–čet. 5 EUR/osebo/dan; pet.–ned., prazniki 7 EUR/ osebo/dan.
  Omejitve: termalni park Aqualuna in zunanji bazeni Vodni planet v Termah Tuhelj sta predvidoma odprta od maja do septembra oz. odvisno od vremenskih razmer. Psi niso dovoljeni.
  Obvezno doplačilo: turistična taksa 2,5 EUR/osebo/dan


  Cena velja za eno osebo, ob bivanju dveh odraslih oseb v dvoposteljni sobi.
  Minimalno bivanje – kot navedeno ob paketu.
  Organizator: Fontus d.o.o. ter drugi organizatorji partnerji v mreži TA Sonček/ TA Palma/ TUI / ITS / FTI

  Ob rezervaciji zaračunavamo prijavnino v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  Navedena ponudba je informativna. Končna cena aranžmaja je razvidna iz ponudbe, ki jo prejmete ob konkretnem povpraševanju.
  Zgoraj navedene informacije so povzete po opisih hotelirja in organizatorja ali organizatorjev.


  Ugodnosti in aktualno dogajanje za goste v destinaciji  Podčetrtek preverite na: VISIT PODČETRTEK


   

   

  Dodatne informacije

  Struktura potnikov

  Za družine, Za pare, Za seniorje

  Vrsta nastanitve

  Hotel

  Morda vam bo prav tako všeč…