Terme Čatež, Hotel Toplice 4*, poletje – AKCIJA

89,00

TERME ČATEŽ, HOTEL TOPLICE 4*
Paket bivanja vključuje:
polpenzion
– 2 x dnevno prost vstop na poletno ali v zimsko Termalno riviero
– prost vstop v fitnes
– brezplačno hotelsko parkirišče
– brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
Posebnosti paketa:
– prihodi vsak dan, bivanje min. 2 noči
– ugodnosti za otroke

POSEBEJ UGODNO – AKCIJA
I. Termin:4.7.-13.7.2024 -AKCIJA JULIJ
od 89 EUR
DRUŽINSKI BONUS – brezplačno bivanje za 1. otroka do 11,99. leta in 2. otroka do 5,99. leta!

II. Termin: 18.8.-25.8.2024 -AKCIJA AVGUST
od 105 EUR
DRUŽINSKI BONUS – brezplačno bivanje za 1. otroka do 11,99. leta in 2. otroka do 5,99. leta!

III. Termin: 8.9.-30.9.2024 -AKCIJA SEPTEMBER
od 90 EUR
DRUŽINSKI BONUS – brezplačno bivanje za 1. otroka do 11,99. leta in 2. otroka do 5,99. leta!


Pomembno: Predstavljene cene so izhodiščne cene bivanja po najugodnejši dostopni akcijski ponudbi. Hotelir določa ceno dinamično glede na zasedenost kapacitet ter čas rezervacije, zato se lahko končna cena bivanja razlikuje od objavljene. Za izračun cene in rezervacijo – pošljite POVPRAŠEVANJE.


Pomembne informacije o ponudbi in obvestila – preverite OPOMBE ⛛


REZERVIRAJTE ZDAJ!
📞 040 650 803 | ✉ inquiry@fontus.si
📋 POVPRAŠEVANJE ⛛


 

Povpraševanje

Izpolnite obrazec za prejem ponudbe.  Dodatne posebnosti:
  enoposteljna sobaveč sobotroška posteljicabalkondodatni obrokizavarovanje rizika odpovedi

  Opombe in posebne želje:

  Splošne informacije:
  Poslujemo v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja.
  Prejete podatke uporabljamo skadno s Politiko varstva osebnih podatkov.

  Opombe

  ČATEŽ OB SAVI, TERME ČATEŽ, HOTEL TOPLICE 4*

  POSEBNA OBVESTILA HOTELIRJA:
  POSEBNI PRODAJNI POGOJI PRI VSEH PONUDBAH V HOTELU TOPLICE:
  končna cena bivanja je odvisna od vrste izbrane sobe in števila oseb v sobi. Cena velja za omejeno število sob, hotelir si pridržuje pravico spremembe cen, glede na zasedenost.
  POMEMBNO: Ponudbe paketov se v Termah Čatež spreminjajo dnevno – tako Vam ob prejetem povpraševanju ponudimo dodatno lahko tudi številne druge PAKETNE AKCIJSKE PONUDBE TER POSEBNE PAKETE ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI.

  Hotel Toplice 4* in Residence Hotel Toplice 3* – predstavlja osrčje Term Čatež. Ima neposredni vstop v zimsko Termalno riviero in v Športni center.
  Starejši, izvirni hotel, Residence 3* in novi Hotel Toplice 4* nudita udobno bivanje v dvoposteljnih soba in nekaj hotelskih apartmajih ter suitah. V novem delu imajo sobe tudi balkon ali teraso.

  V penzionski restavraciji je gostom na voljo samopostrežni zajtrk in večerja, po predhodnem dogovoru pripravijo tudi dietno hrano. Možno je tudi doplačilo za otroški meni.

  SOBE
  Vse sobe imajo LCD TV, brezplačen WiFi; v novem delu pa tudi minibar in klimatsko napravo.

  Dvoposteljna soba z balkonom/teraso (DS2 B (1/2) hotel (4*): 30 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV,brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, tele­fon, sef, balkon oz. terasa v pritličju
  Dvoposteljna soba z balkonom/teraso z 1 dodatnim ležiščem (DS3 B (1/2+1) hotel (4*): dvoposteljna soba; 30 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV,brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, tele­fon, sef, balkon oz. terasa v pritličju, možnost dodatnega ležišča

  Dvoposteljna soba z balkonom/teraso z 2 dodatnima ležiščema (DS2+2 B hotel 4*) 30 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, sef, balkon oz. terasa v pritličju, možnost dveh dodatnih ležišč

  Možnost doplačila za enoposteljno sobo (single use). Ugodnejše bivanje v sobah v Residence 3*.

  BAZENI IN WELLNESS
  BAZENSKI KOMPLEKS:
  Zimska Termalna riviera: največji pokriti kompleksa bazenov in vodni raj na več kot 6500 m2 notranjih površin z vodnimi atrakcijami.  Tri kupole zimske Termalne riviere ponujajo  več kot 2300 m² termalnih vodnih površin: pokriti in odprti bazeni (31–32 °C) nepravilnih oblik, otroški bazen; bazen z valovi, tobogani, divja reka, masažna ležišča, vodni tok, vodna goba, slapovi, gusarska ladja za najmlajše, proga za deskanje, whirlpooli, solarij, ročne masaže, restavracija in bistro, terasa ter livada za sončenje, brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov. Hotel Toplice je s hodnikom povezan z zimsko Termalno riviero.

  Poletna Termalna riviera (odprta predvidoma od maja do septembra): 10 bazenov s skupno 10.000 m² termalnih vodnih površin (26–36 °C), l. 2018 prenovljen olimpijski bazen (27 °C). Raznolike vodne in obvodne površine vključujejo: bazen z whirlpooli, bazen z valovi, počasno reko, gusarski otok, otroški vodni park,  trojček toboganov, tobohan boomerang, olimpijski bazen, vroče bazenčke, bazena dvojčka in številne druge atrakcije za igro in rekreacijo v vodi in ob vodi.

  Savna park v sklopu zimske Termalne riviere (ob doplačilu): razprostira se na 1.500 m² površine in ponuja osem tematsko različnih savn (kristalna savna (70–80 °C): učinki negativnih ionov sproščajo, pomirjajo in osvežujejo, parna savna (40–50 °C): čisti dihalne poti, ekstremna savna (90–110 °C): za vse, ki želite preizkusiti meje svoje vzdržljivosti, indijanska savna na prostem (60–75 °C): za prijetno poletno in zimsko savnanje, solna savna (70–80 °C): za učinkovit piling telesa, infrardeča savna (50–60 °C): blagodejni učinki infrardečih žarkov za še učinkovitejše odstranjevanje strupov iz telesa, finska aroma savna (70–90 °C): tradicionalna oblika potenja; vroča para je odličen način čiščenja in pomlajevanja telesa in duha, aquaviva savna (50–90 °C): pomirja  s svetlobnimi in zvočnimi učinki, lanconium (55-65 °C): predprostor, kjer si ogrejete telo za nadaljnjo savnanje ali pa v njem le počivate, spodbuja čiščenje in razstrupljanje telesa, blagodejno deluje na srce in telesno cirkulacij), 1 solarij, 4 ba­zenčki, nudistična terasa.

  THAI – center tajskih masaž – v okviru Hotela Toplice (koriščenje ob doplačilu).

  KORISTNE INFORMACIJE
  Prijava: 15–18h (javiti pozen prihod do 18h), odjava: do 10h.
  Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Možna udeležba vodne aerobike v okviru animacijskega programa, animacija za otroke. Notranja športna igrišča (badminton, tenis …), golf v Mokricah, 6 zunanjih peščenih teniških igrišč ter 1 notranje z umetno podlago.
  Možna doplačila: single-use 22 EUR/dan, suita – 45 EUR/dan, hotelski apartma 55 EUR/dan, otroška posteljica pribl. 14 EUR/dan, kopalni plašč pribl. 4,50 EUR/dan; hišni ljubljenčki na vrvici (dovoljeni v Residence ***) pribl. 25 EUR/dan; športne aktivnosti, storitve Spa & wellness centra.
  Omejitve: zimska Termalna riviera je odprta vse dni v letu, poletna Termalna riviera je odprta pribl. od konca aprila do predvidoma konca septembra.
  Obvezno doplačilo: Lokalna turistična taksa: turistična taksa 2,5 €/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1,5 €/osebo na bivanje (za vse osebe nad 6,99 let).
  DRUŽINSKI BONUS (v kolikor ni drugače navedeno v paketu) v dvoposteljni sobi , ob bivanju z dvema (2) odraslima osebama:
  1. otrok do 5,99 leta brez ležišča – biva brezplačno
  Otroci do 11,99.leta na dodatnem ležišču (1 ali 2) 50% popust.
  Ob bivanju 1 odrasle osebe z 1 ali več otrok – odrasla oseba plača single-use 22 EUR/dan – otroci bivajo s popustom.


  Cena velja za eno osebo, ob bivanju dveh odraslih oseb v dvoposteljni sobi.
  Minimalno bivanje – kot navedeno ob paketu.
  Organizator: Turistična agencija Sonček d.o.o. ali Fontus d.o.o. ter drugi organizatorji partnerji

  Ob rezervaciji veljajo splošni pogoji organizatorja.

  Ob rezervaciji zaračunavamo prijavnino v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  Navedena ponudba je informativna. Končna cena aranžmaja je razvidna iz ponudbe, ki jo prejmete ob konkretnem povpraševanju.
  Zgoraj navedene informacije so povzete po opisih hotelirja in organizatorja ali organizatorjev.


  Ugodnosti in aktualno dogajanje za goste v destinaciji  Čatež ob Savi in Brežice preverite pri: TIC BREŽICE


   

  Dodatne informacije

  Vrsta nastanitve

  Hotel

  Morda vam bo prav tako všeč…