MORAVSKE TOPLICE, TERME 3000, HOTEL AJDA 4*

Paket bivanja vključuje:
-polpenzion
-neomejeno kopanje v hotelskem bazenu Hotela Ajda
-vstop v hotelske savne in fitness
-neomejen vstop v Termalni park Terme 3000
-uporaba kopalnega plašča in kopalnih brisač
-zunanje parkirišče
Posebnosti paketa:
-prihodi vsak dan, bivanje min. 2 noči
-ugodnosti za otroke
-razpoložljivost sob možna tudi izven spodaj navedenih terminov, za preverbo pošljite povpraševanje

FIRST MINUTE – AKCIJA
I. Termin: 5.9.-11.10.2024 | 29.11.-20.12.2024 –JESENSKI ODDIH IN ADVENT AKCIJA FIRST MINUTE -15%, za rezervacije do 31.7.!
cena na odraslo osebo na dan
DVOPOSTELJNA SOBA, polpenzion od
NE-PE  85,00 EUR 100 EUR
PE-NE  90,10 EUR 106 EUR
DVOPOSTELJNA SOBA Z DODATNIM LEŽIŠČEM polpenzion od
NE-PE 94,35 EUR 111 EUR
PE-NE 100,32 EUR 117 EUR
DRUŽINSKI BONUS
– 1.otrok do 11,99. leta (dodatno ležišče), 2.otrok do 5,99.leta (brez ležišča) (več info – glejte Opombe)
ECONOMY soba, polpenzion od
NE-PE  78,20 EUR 92 EUR
PE-NE  83,30 EUR 98 EUR

II. Termin: 11.10.-29.11., 20.12.-30.12.2024 POLETJE AKCIJA FIRST MINUTE -15%, za rezervacije do 31.7.!
cena na odraslo osebo na dan
DVOPOSTELJNA SOBA,
polpenzion od
NE-PE 90,10 EUR 106 EUR
PE-NE 94,35 EUR 111 EUR
DVOPOSTELJNA SOBA Z DODATNIM LEŽIŠČEM
polpenzion od
NE-PE 99,45 EUR 117 EUR
PE-NE 103,70 EUR 122 EUR
DRUŽINSKI BONUS – 1.otrok do 11,99. leta (dodatno ležišče), 2.otrok do 5,99.leta (brez ležišča) (več info – glejte Opombe)
ECONOMY soba, polpenzion od
NE-PE 83,30 EUR 98 EUR
PE-NE 87,55 EUR 103 EUR


ODDIH JESENI V DRUGEM HOTELU, NAMESTITVI, DESTINACIJI ? Preverite >>>TUKAJ
ŽELITE MORDA BIVATI V APARTMAJU? Preverite >>>TUKAJ


Pomembno: Predstavljene cene so izhodiščne cene bivanja po najugodnejši dostopni akcijski ponudbi. Hotelir določa ceno dinamično glede na zasedenost kapacitet ter čas rezervacije, zato se lahko končna cena bivanja razlikuje od objavljene. Za izračun cene in rezervacijo – pošljite POVPRAŠEVANJE.


Pomembne informacije o ponudbi in obvestila – preverite OPOMBE ⛛


REZERVIRAJTE ZDAJ!
📞 040 650 803 | ✉ inquiry@fontus.si
📋 POVPRAŠEVANJE ⛛


 

Povpraševanje

Izpolnite obrazec za prejem ponudbe.  Dodatne posebnosti:
  enoposteljna sobaveč sobotroška posteljicabalkondodatni obrokizavarovanje rizika odpovedi

  Opombe in posebne želje:

  Splošne informacije:
  Poslujemo v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja.
  Prejete podatke uporabljamo skadno s Politiko varstva osebnih podatkov.

  Opombe

  POSEBNA OBVESTILA HOTELIRJA:
  POSEBNI PRODAJNI POGOJI PRI VSEH PONUDBAH V HOTELU: končna cena bivanja je odvisna od vrste izbrane sobe in števila oseb v sobi. Cena velja za omejeno število sob, hotelir si pridržuje pravico spremembe cen, glede na zasedenost.
  POMEMBNO: Ponudbe paketov se v Termah 3000 spreminjajo dnevno – tako Vam ob prejetem povpraševanju ponudimo dodatno lahko tudi številne druge PAKETNE AKCIJSKE PONUDBE TER POSEBNE PAKETE ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI.

  O nastanitvi:
  MORAVSKE TOPLICE, TERME 3000, HOTEL AJDA 4*

  Hotel Ajda je eden izmed treh hotelov termalnega resorta Terme 3000 v središču Moravskih Toplic, znanih po blagodejni črni termalni vodi. Hotel je povezan s sosednjima hoteloma Livada Prestige in Termal ter z wellness centrom Thermalium. Ob hotelu je igrišče za golf z 18 luknjami.

  Hotel ima nedavno prenovljeno lastno notranje hotelsko kopališče (s savnami) ter restavracijo, katerih podobo – zaznamuje ajda, žito, ki v Prekmurju uspeva že več kot 500 let. Hotel ima tudi svoj fitnes. V resortu poskrbijo za dobro počitje tako starejših, kot tudi najmlajših gostov. Pestre animacije za vse starostne skupine otrok so v v času počitnic v znamenju vragolij maskote Štrka Vikija – tako ob bazenih, kot tudi na prostem in v animacijskem kotičku.V okolici hotela so tudi območja z različnimi možnostmi za rekreacijo in igro otrok.
  Hotel je povezan s t.i. Prekmurskim mostom, s termalnim bazenskim kompleksom Terme 3000 s številnimi bazeni, kopališkim barom ter savnami (ob doplačilu).

  V hotelski samopostrežni restavraciji ponujajo gostom mednarodne in značilne prekmurske jedi ter z bogat izbor vrhunskih slovenskih ter mednarodnih vin.

  SOBE
  V hotelu je 157 klimatiziranih sob. Na razpolago je brezplačen WiFi, LCD TV, minibar, večina sob ima tudi balkon. Zunanje parkirišče je brezplačno, garažo je potrebno doplačati.
  DS2 economy: €conomy soba, 24-26 m²; manjša soba za največ dve osebi z ožjim francoskim ležiščem (š=150 cm); kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon
  DS2 premium: dvoposteljna soba, 26-28 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef
  Ob doplačilu možne tudi sobe z dodatnim ležiščem, enoposteljne sobe (economy soba – single use) ali suite (za 2-4 osebe, možnost 2 dodatnih ležišč)

  BAZENI IN WELLNESS
  Pokrito kopališče hotela Ajda na 817 m² (prenovljeno jeseni 2018): notranji rekreacijski bazen (34–35 °C), notranji bazen z edinstveno termo-mineralno vodo iz črnih globin (37–38 °C), notranji otroški bazen z igrali (34–35 °C), 2 x whirpool (34 -35 °C), zunanji rekreacijski bazen (30–32 °C), zunanji otroški bazen (30–32 °C), zunanji bazen z edinstveno termo-mineralno vodo iz črnih globin (37–38 °C); savne. V savni se nahajajo ogrevanimi ležalniki, možen dostop na zunanjo teraso, ledeni vodnjak. Na novo je urejena tudi Ajdova počivalnica s pogledom na notranji bazen.

  Bazenski kompleks Terme 3000: obsega 3127 m². V letu 2017 prenovljen notranji del ima skupno 11 bazenov; 8 notranjih in 3 zunanje, ki delujejo tudi pozimi (27–38 °C), saj so povezani z notranjimi bazeni, za otroke je ločen otroški notranji bazen. Bazeni v dveh nivojih ponujajo pestre programe in atrakcije: divjo reko – brzico, vodno-zračne ležalnike, gejzirje, slapove, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodne tokove, žvrkljajoče kopeli, in vedno priljubljeni cevni tobogani z zvočnimi in vizualnimi atrakcijami. Sprehodite se lahko po bosonogi poti, ki deluje kot akupresurna masaža stopal ali pa najdete svoj kotiček v Ajdovi počivalnici, kjer boste počivali na blazinah, polnjenimi z ajdovimi luščki. V kopališkem kompleksu so tudi savne.

  Wellness center Thermalium: programi sprostitve in preventivne terapije.

  KORISTNE INFORMACIJE
  Prijava: po 14h (javiti pozen prihod), odjava: do 11h.
  Prednosti: na dan prihoda ali odhoda možnost koriščenja bazenov po predhodni prijavi na recepciji hotela; organizirana animacija za otroke v času šolskih počitnic (Štrk Viki); animacija in organizirana rekreacija na bazenih (vodna aerobika ob glasbi 2 x dnevno, razen v nedeljo); možnosti za aktivnosti v okolici – kolesarjenje – najem koles, tenis, golf.
  Hotel je prilagojen invalidom, na voljo so 3 sobe za invalide. Brezplačna kolesarnica v Hotelu Termal in Hotelu Livada Prestige.
  Z doplačilom: otroška posteljica 10 EUR/dan (predhodna najava), dodatni penzionski obrok 18 EUR/obrok, garaža v hotelu Livada Prestige 10 EUR/dan; pogled iz sobe na bazene ali golf 5 EUR/dan, športne aktivnosti; krajše bivanje + 10% na osnovno ceno, zgodnji prihod in pozni odhod 40 EUR na sobo;
  Omejitve: psi niso dovoljeni. Na dan odhoda kopanje v kompleksu Term 3000 proti doplačilu.
  Obvezno doplačilo: Lokalna turistična taksa: 2 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 2,50 EUR/osebo na bivanje.
  NOVO: DRUŽINSKI BONUS (v kolikor ni drugače navedeno v paketu) v dvoposteljni sobi s pomožnim/dodatnim ležiščem, ob bivanju z dvema (2) odraslima osebama:
  1. otrok do 11,99 leta na pomožnem ležišču in 2 .otrok do 5,99. leta brez ležišča bivanje brezplačno.
  Doplačilo za 1. otroka od 12 – 14,99 leta: 50 EUR/noč
  Doplačilo za 2. otroka od 6 – 14,99 leta: 50 EUR/noč
  En otrok do 5,99. leta v sobi z enim odraslim v economy sobi sobi GRATIS (za odraslo osebo velja cena single use)
  Otrok do 5,99. leta v sobi na osnovnem ležišču z enim odraslim v dvoposteljni sobi – 50%


  Cena velja za eno osebo, ob bivanju dveh odraslih oseb v dvoposteljni sobi.
  Minimalno bivanje – kot navedeno ob paketu.
  Organizator: Turistična agencija Sonček d.o.o.

  Ob rezervaciji veljajo splošni pogoji organizatorja.

  Ob rezervaciji zaračunavamo prijavnino v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  Navedena ponudba je informativna. Končna cena aranžmaja je razvidna iz ponudbe, ki jo prejmete ob konkretnem povpraševanju.
  Zgoraj navedene informacije so povzete po opisih hotelirja in organizatorja ali organizatorjev.


  Ugodnosti in aktualno dogajanje za goste v destinaciji  Moravske Toplice preverite pri: TIC MORAVSKE TOPLICE in EXPANO – MURSKA SOBOTA


   

  Morda vam bo prav tako všeč…