Sv. Martin na Muri, Hotel Terme Sv. Martin 4*, silvestrovanje

Od: 113,00

TERME SV. MARTIN,  HOTEL TERME SV. MARTIN 4* (EX-SPA GOLFER HOTEL)
NOVOLETNI – SILVESTRSKI PAKET
Cena paketa bivanja vključuje:
-nastanitev v dvoposteljni sobi standard (možna tudi nastanitev v sobah premium – z doplačilom)
– polpenzion
-31.12. – ALL INCLUSIVE PRAZNOVANJE NOVEGA LETA – SILVESTROVANJE na eni od 2 lokacij:

PAKET I. Silvestrovanje v kopalkah v Čudežni deželi (samopostrežna večerja 31.12.2022. v restavraciji Falat ali Quelle + ALL INCLUSIVE bogata in pestra ponudba finger fooda, pijača dobrodošlice, belo in rdeče vino, gazirane in negazirane vode in sokovi, koktajli, žgane pijače, penina ob polnoči na bazenih)
ali
PAKET II. Silvestrovanje na Adventu pod zvezdnatim nebom
(samopostrežna večerja 31.12.2022. v restavraciji Falat ali Quelle + SILVESTROVANJE v sklopu Adventa v Termah Sveti Martin v Pubu Potkova, 31.12.2022. – neomejena količina pijače vključena v ceno – belo in rdeče vino, točeno in ustekleničeno pivo, gazirana in negazirana voda in sokovi, žgane pijače, penina ob polnoči)
-1.1. BRUNCH na prvi dan novega leta
1x drsanje v času bivanja na drsališču pred Pubom Potkova
-1x trening joge z vključenim ioniziranim čajem, meditacija čuječnosti in razstrupljevalne dihalne vaje po urniku ob torkih, četrtkih in nedeljah ob 8.00, sobota ob 16.00 (60 min)
-Bootcamp po urniku ob sredah in petkih ob 19h (60 min)
-neomejeno kopanje v termomineralnem bazenskem kompleksu The Temple of Life (nočno kopanje ob petkih, sobotah in dan pred prazniki: do 24. ure; 31.12.2022-delovanje bazena: 8:00 -14:00)
-neomejena uporaba hotelskega fitnesa in športne dvorane
-animacijski program prilagojen vsem starostim
-glasba v živo ob petkih v Pubu Potkova
-brezplačen Wi-Fi v resortu
-brezplačno kopanje pred prijavo (Najem brisač in kopalnih plaščev se zaračuna po rednem ceniku.)
-Poseben animacijski program, koncerti in predstave na Adventu v Termah Sveti Martin.

PAKETNA PONUDBA – POSEBEJ UGODNO
I. Termin: 29.12.2022-2.1.2023 – NOVO LETO
cena paketa na osebo v dvoposteljni sobi standard od
Paket I. 
2 noči: 357 EUR
3 noči: 439 EUR 
4 noči: 492 EUR
Paket II.
2 noči: 318 EUR
3 noči: 399 EUR 
4 noči: 452 EUR 

DRUŽINSKI BONUS: Brezplačno za 2. otroka do 6,99.leta. 

!Pomembne informacije o ponudbi in obvestila – preverite OPOMBE ⛛


REZERVIRAJTE ZDAJ!
📞 040 650 803 | ✉ inquiry@fontus.si
📋 POVPRAŠEVANJE ⛛


 

Povpraševanje

Izpolnite obrazec za prejem ponudbe.  Dodatne posebnosti:
  enoposteljna sobaveč sobotroška posteljicabalkondodatni obrokizavarovanje rizika odpovedi

  Opombe in posebne želje:

  Splošne informacije:
  Poslujemo v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja.
  Prejete podatke uporabljamo skadno s Politiko varstva osebnih podatkov.

  Opis

  TERME SVETI MARTIN
  Terme Sveti Martin se nahajajo na Hrvaškem, v v zgornjem Medžimurju, v bližini mesta Sveti Martin na Muri. Sestavljajo jih HOTEL TERME SVETI MARTIN (ex-hotel Spa Golfer), APARTMAJI TERME SVETI MARTIN (ex-apartmaji Regina), vse leto odprto termomineralno kopališče “The Temple of life” in poleti delujoč Aquapark Martilandia.

  HOTEL TERME SVETI MARTIN 4* (ex-hotel Spa Golfer)
  Hotel je prvi specializiran Adria Bike Hotel na Hrvaškem, v katerem bo za kolesarje še posebej dobro poskrbljeno. Seveda se tukaj lahko naučite igrati golf, ob hotelu se namreč nahaja ogrevano golf igrišče z 9 luknjami.
  Hotel je s hodnikom povezan s termomineralnim kopališčem “The Temple of Life”, v stavbi hotela pa je tudi notranji in zunanji bazen samo za nudiste, svet savn, VIP suite za pare, Spa Energy Corner, preko 40 vrst masaž.
  V samopostrežni restavraciji boste okušali avtohtone medžimurske jedi. Skupaj z restavracijo LeBatat nudita zdrave jedi, izključno pripravljene iz lokalnih sestavin.

  Hotelske sobe so klimatizirane, z LCD TV, minibarom in brezplačnim WiFijem. V hotelu je 157 sob, na voljo so tudi sobe premium (prenovljene 2021), executive sobe in suite.
  DS2-3 premium: dvoposteljna soba, 28 m²; prenovljena soba, kopalnica (steklena stena) s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča
  DS2-3 standard: dvoposteljna soba, 28 m²; kopalnica (steklena stena) s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča
  DS2-3T premium: dvoposteljna soba, 38 m²; prenovljena soba, kopalnica (steklena stena) s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča, terasa
  ES1 premium: namestitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); prenovljena soba, kopalnica (steklena stena) s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef
  ES1 standard: namestitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica (steklena stena) s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča
  ES1 T premium: namestitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); prenovljena soba, kopalnica (steklena stena) s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, terasa

  BAZENI IN WELLNESS
  Spa cona v Hotelu Spa Golfer: notranji/zunanji bazen, 2 whirpoola in wellness: v pritličju hotela se razprostira na 1800 m² in nudi sodobno opremo ter številne tretmaje za zdravje in lepoto s savnami. Vstop z doplačilom.

  Termomineralno kopališče The Temple of Life (s hotelom ga povezuje hodnik): notranji bazeni na skupaj 1050 m² površin (odprti vse leto); temperatura vode 33–35 °C; veliki termalni bazen, rekreativni bazen, otroški bazen, 3 whirpooli (narejeno po filozofiji dr. Rudolfa Steinera) in zunanji termalni bazen in hitra reka ob zaprtem kompleksu.

  Zunanje kopališče- AQUAPARK MartiLandia, prenovljeno leta 2019, na 2600 m²; rekreativni bazen, bazen s tobogani, otroški bazen vodnim igriščem, whirpooli. Delujejo od junija do septembra.

  DRUGE INFO
  Prijava: po 14h , odjava: do 11h.
  Prednosti: popolna infrastruktura za kolesarje (Adria Bike Hotel, 12 označenih rut, servis, pralnica, najem koles). Brezplačen animacijski program (razen ob ponedeljkih) ob vikendih tudi izlet na farmo jelenov in ZIP line (ob doplačilu). Na dan prihoda je  kopanje  vključeno v ceno pred prijavo. Zadnji dan bivanja je kopanje brezplačno, vendar ob predložitvi osebnega dokumenta kot kavcije za kopalni plašč. Veliko možnosti za šport: tenis, golf, dvoranski športi, trim steza, itd. Otroška posteljica na povpraševanje. Kosilo možno v à la carte restavraciji Le Batat.

  Z doplačilom: vstop v Spa cono (hotelski bazen in savne) pribl. 11 EUR/osebo/3 ure; brisača in rjuha za savno (kavcija); najem kopalnega plašč v Spa coni pribl. 7 EUR; premium soba 15 EUR/osebo/dan; premium soba z balkonom 38 EUR/osebo/dan; kosilo na bazenu od 23.6.–31.8. 6 EUR/osebo (velja tudi za otroke), otroška posteljica 11 EUR/dan, psi do 10 kg 17 EUR/dan, garaža 11 EUR/dan, športne aktivnosti.
  Omejitve: vstop v Spa cono dovoljenim starejšim nad 16 let, Svet savn in Spa zona se uporabljajo kot FKK območje – uporaba kopalk ni dovoljena. V primeru manjšega števila gostov je večerja postrežena. Hitra reka v termalnem delu je odprta poleti (predvidoma od junija do septembra). Zunanje kopališče MartiLandia odprto v poletnem času (junij–september).

  POPUSTI – REDNI, PAKETNI
  v dvoposteljni sobi z 2 odraslima osebama:
  otrok do 4,99.leta brezplačno bivanje (na dodatnem ležišču ali brez ležišča)
  otrok 5-11,99.leta na dodatnem ležišču 50% popust
  otrok 12-14,99.leta na dodatnem ležišči 30% popust
  odrasla oseba na dodatnem ležišču 20% popust
  v dvoposteljni sobi z 1 odraslo osebo:
  otrok do 4,99.leta brezplačno, odrasla oseba plača doplačilo za enoposteljno sobo
  otrok 5-11,99.leta na osnovnem ležišču 30% popust
  otrok 12-14,99.leta na osnovnem ležišču 20% popust


  Cena velja za eno osebo, ob bivanju dveh odraslih oseb v dvoposteljni sobi.
  Minimalno bivanje – kot navedeno ob paketu.
  Organizator: Turistična agencija Sonček d.o.o. ali (izjemoma) Fontus d.o.o.

  Ob rezervaciji zaračunavamo prijavnino v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  Navedena ponudba je informativna. Končna cena aranžmaja je razvidna iz ponudbe, ki jo prejmete ob konkretnem povpraševanju.
  Zgoraj navedene informacije so povzete po opisih hotelirja in organizatorja ali organizatorjev.


  Ugodnosti in aktualno dogajanje za goste v destinaciji Sv. Martin na Muri in v Medžimurju (v hrvaškem jeziku) preverite pri: VISIT SVETI MARTIN NA MURI in  VISIT MEĐIMURJE


   

  Morda vam bo prav tako všeč…