Sv. Martin na Muri, Hotel Terme Sv. Martin 4*, jesenski oddih – AKCIJA

65,00

TERME SV. MARTIN,  HOTEL TERME SV. MARTIN 4* 
Cena paketa bivanja vključuje: 

-polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)
brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
-neomejeno kopanje v termalnem kopališču The Temple of Life
-neomejeno kopanje v poletnem Aquaparku MartiLandia (junij-avgust, odprto glede na vremenske razmere)
-nočno kopanje ob petkih in sobotah ter dnevi pred prazniki do 24. ure
-brezplačna uporaba  kopalnega plašča in copat za hotelske goste
-neomejeno koriščenje fitnesa v hotelu in v fitnes centru športne dvorane
-brezplačno parkirišče pri apartmajih, garaža z doplačilom
-številne dodatne vsebine in ugodnosti za prijetno bivanje otrok in odraslih (posebne pozornosti za otroke, izleti, popusti, živa glasba v Pub Potkova, itd.)
-brezplačen WiFi v celotnem resortu

Posebnosti paketa:
bivanje min. 2 noči, prihodi vsak dan
popusti za otroke
obilica animacijskih aktivnosti – glede na letni čas in praznike
možnost sob premium in premium z balkonom/teraso, suite
popusti za zgodnje rezervacije (s posebnimi prodajnimi pogoji!)!

POSEBNA PONUDBA-AKCIJA
I. Termin 15.9.-25.10., 3.11.-19.12.2024 – JESEN, ADVENT– AKCIJA
1x POLPENZION na odraslo osebo v dvoposteljni sobi na dan, bivanje min. 2 noči
soba standard: od  65 EUR 

soba premium: od  74 EUR
soba premium balkon ali terasa: od 85 EUR 

DRUŽINSKI BONUS PLUS: Brezplačno za 1. otroka do 11,99.leta, 2. otroka do 4,99. leta

Opomba: ostali termini dostopni, glede na zasedenost. Cena se za termine izven navedenih določa pri hotelirju dinamično-glede na zasedenost!


BIVATE RAJE V APARTMAJU? PREVERITE PONUDBO TUKAJ>>

FIRST MINUTE AKCIJA ZA JESENSKE POČITNICE IN BOŽIČ? PREVERITE PONUDBO TUKAJ>>


!Pomembne informacije o ponudbi in obvestila – preverite OPOMBE ⛛


REZERVIRAJTE ZDAJ!
📞 040 650 803 | ✉ inquiry@fontus.si
📋 POVPRAŠEVANJE ⛛


 

Povpraševanje

Izpolnite obrazec za prejem ponudbe.  Dodatne posebnosti:
  enoposteljna sobaveč sobotroška posteljicabalkondodatni obrokizavarovanje rizika odpovedi

  Opombe in posebne želje:

  Splošne informacije:
  Poslujemo v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja.
  Prejete podatke uporabljamo skadno s Politiko varstva osebnih podatkov.

  Opombe

  TERME SVETI MARTIN
  Terme Sveti Martin se nahajajo na Hrvaškem, v v zgornjem Medžimurju, v bližini mesta Sveti Martin na Muri. Sestavljajo jih HOTEL TERME SVETI MARTIN (ex-hotel Spa Golfer), APARTMAJI TERME SVETI MARTIN (ex-apartmaji Regina), vse leto odprto termomineralno kopališče “The Temple of life” in poleti delujoč Aquapark Martilandia.

  HOTEL TERME SVETI MARTIN 4* (ex-hotel Spa Golfer)
  Hotel je prvi specializiran Adria Bike Hotel na Hrvaškem, v katerem bo za kolesarje še posebej dobro poskrbljeno. Seveda se tukaj lahko naučite igrati golf, ob hotelu se namreč nahaja ogrevano golf igrišče z 9 luknjami.
  Hotel je s hodnikom povezan s termomineralnim kopališčem “The Temple of Life”, v stavbi hotela pa je tudi notranji in zunanji bazen samo za nudiste, svet savn, VIP suite za pare, Spa Energy Corner, preko 40 vrst masaž.
  V samopostrežni restavraciji boste okušali avtohtone medžimurske jedi. Skupaj z restavracijo LeBatat nudita zdrave jedi, izključno pripravljene iz lokalnih sestavin.

  Hotelske sobe so klimatizirane, z LCD TV, minibarom in brezplačnim WiFijem. V hotelu je 157 sob, na voljo so tudi sobe premium (prenovljene 2021), executive sobe in suite.
  DS2-3 premium: dvoposteljna soba, 28 m²; prenovljena soba, kopalnica (steklena stena) s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča
  DS2-3 standard: dvoposteljna soba, 28 m²; kopalnica (steklena stena) s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča
  DS2-3T premium: dvoposteljna soba, 38 m²; prenovljena soba, kopalnica (steklena stena) s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča, terasa
  ES1 premium: namestitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); prenovljena soba, kopalnica (steklena stena) s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef
  ES1 standard: namestitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica (steklena stena) s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča
  ES1 T premium: namestitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); prenovljena soba, kopalnica (steklena stena) s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, terasa

  BAZENI IN WELLNESS
  Spa cona v Hotelu Spa Golfer: notranji/zunanji bazen, 2 whirpoola in wellness: v pritličju hotela se razprostira na 1800 m² in nudi sodobno opremo ter številne tretmaje za zdravje in lepoto s savnami. Vstop z doplačilom.

  Termomineralno kopališče The Temple of Life (s hotelom ga povezuje hodnik): notranji bazeni na skupaj 1050 m² površin (odprti vse leto); temperatura vode 33–35 °C; veliki termalni bazen, rekreativni bazen, otroški bazen, 3 whirpooli (narejeno po filozofiji dr. Rudolfa Steinera) in zunanji termalni bazen in hitra reka ob zaprtem kompleksu.

  Zunanje kopališče- AQUAPARK MartiLandia, prenovljeno leta 2019, na 2600 m²; rekreativni bazen, bazen s tobogani, otroški bazen vodnim igriščem, whirpooli. Delujejo od junija do septembra.

  DRUGE INFO
  Prijava: po 14h , odjava: do 11h.
  Prednosti: popolna infrastruktura za kolesarje (Adria Bike Hotel, 12 označenih rut, servis, pralnica, najem koles). Brezplačen animacijski program (razen ob ponedeljkih) ob vikendih tudi izlet na farmo jelenov in ZIP line (ob doplačilu). Na dan prihoda je  kopanje  vključeno v ceno pred prijavo. Zadnji dan bivanja je kopanje brezplačno, vendar ob predložitvi osebnega dokumenta kot kavcije za kopalni plašč. Veliko možnosti za šport: tenis, golf, dvoranski športi, trim steza, itd. Otroška posteljica na povpraševanje. Kosilo možno v à la carte restavraciji Le Batat.

  Z doplačilom: vstop v Spa cono (hotelski bazen in savne) 13,50 EUR/osebo/3 ure, brisača in rjuha za savno (v ceni vstopnice za savno), otroška posteljica 12 EUR/dan, psi do 20 kg 18 €/dan, garaža 15 EUR/dan; kosilo na bazenu, športne aktivnosti.
  Omejitve: vstop v Spa cono dovoljenim starejšim nad 16 let, Svet savn in Spa zona se uporabljajo kot FKK območje – uporaba kopalk ni dovoljena. V primeru manjšega števila gostov je večerja postrežena. Hitra reka v termalnem delu je odprta poleti (predvidoma od junija do septembra). Zunanje kopališče MartiLandia odprto v poletnem času (junij–avgust).
  Posebne ponudbe – POZOR! cenovni popusti za zgodnje rezervacije veljajo v primeru celotnega plačila do datuma izteka akcije (npr. 26.4.2024).


  Cena velja za eno osebo, ob bivanju dveh odraslih oseb v dvoposteljni sobi.
  Minimalno bivanje – kot navedeno ob paketu.
  Organizator:  Fontus d.o.o. ali drugi organizator (npr. TA Sonček)

  Ob rezervaciji zaračunavamo prijavnino v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  Navedena ponudba je informativna. Končna cena aranžmaja je razvidna iz ponudbe, ki jo prejmete ob konkretnem povpraševanju.
  Zgoraj navedene informacije so povzete po opisih hotelirja in organizatorja ali organizatorjev.


  Ugodnosti in aktualno dogajanje za goste v destinaciji Sv. Martin na Muri in v Medžimurju (v hrvaškem jeziku) preverite pri: VISIT SVETI MARTIN NA MURI in  VISIT MEĐIMURJE


   

  Morda vam bo prav tako všeč…