Izola, Belvedere Hotels & Resort – Villas 3*- poletje – AKCIJA

93,00

IZOLA, BELVEDERE HOTELS & RESORT – VILLAS 3*
Paket bivanja vključuje:
– brezplačen WiFi na recepciji, v restavraciji, ob bazenu in v sobah
– prost vstop na zunanje bazene (2.6.–10.9.)
– prost vstop na plažo
– brezplačna uporaba ležalnikov ob bazenu (2.6.–10.9.)
– pijača dobrodošlice
– 1 x minigolf
– minibus do plaže (20.6.–3.9.)
– brezplačno hotelsko parkirišče

POSEBEJ UGODNO – AKCIJA
I. Termin: 7.7.-19.7., 24.7.-31.7.2024 –  JULIJ AKCIJA
bivanje min. x noči
od 93 EUR

II. Termin: 1.8.-18.8.2024 –  AVGUSTAKCIJA
bivanje min. x noči
od 93 EUR


Pomembno: Predstavljene cene so izhodiščne cene bivanja po najugodnejši dostopni akcijski ponudbi. Hotelir določa ceno dinamično glede na zasedenost kapacitet ter čas rezervacije, zato se lahko končna cena bivanja razlikuje od objavljene. Za izračun cene in rezervacijo – pošljite POVPRAŠEVANJE.


Pomembne informacije o ponudbi in obvestila – preverite OPOMBE ⛛


REZERVIRAJTE ZDAJ!
📞 040 650 803 | ✉ inquiry@fontus.si
📋 POVPRAŠEVANJE ⛛


 

Povpraševanje

Izpolnite obrazec za prejem ponudbe.  Dodatne posebnosti:
  enoposteljna sobaveč sobotroška posteljicabalkondodatni obrokizavarovanje rizika odpovedi

  Opombe in posebne želje:

  Splošne informacije:
  Poslujemo v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja.
  Prejete podatke uporabljamo skadno s Politiko varstva osebnih podatkov.

  Opombe

  Opis
  Hotelsko naselje Belvedere Hotels & Resort se nahaja v samem osrčju slovenske obale, med Izolo in Portorožem. Naselje je pribl. 3,3 km oddaljeno od središča Izole in 7,2 km od Portoroža. Do naravne morske plaže je pribl. 800 m. V poletnih mesecih je možen brezplačen prevoz do plaže z minibusom.

  Že samo ime hotela pove, da vas bo ta razvajal z izjemnim razgledom. Očarani boste nad Tržaškim zalivom, ki se vam bo odprl kot na dlani. V objemu zelenja, z vonjem po borovcih in ob prijetno žuborečem morju pod vzpetino bo vaš dopust umirjen, še posebej, ker boste nastanjeni v ličnih paviljonih s pogledom na morje.

  V bližini hotela je v poletnih mesecih na voljo zunanji bazen, bazen za neplavalce in čofotalnik, ki se ga bodo razveselili vaši malčki. Poleti je poskrbljeno tudi za animacijo in glasbo (julij, avgust). Sprostite se na ležalniku s knjigo v roki ali pa se sprehodite do naravne morske plaže. Pričakuje vas Wellness & Spa v Hotelu Cliff 4*, ki nudi storitve za razvajanje telesa in duha s čudovitim sproščujočim razgledom. Razvajate se lahko v savnah, med masažo ali pa si privoščite nego obraza. Če pa si želite vitalnega in lepega telesa, vam je na voljo fitnes center z dih jemajočim pogledom na morje. V sklopu Wellness & Spa, v Hotelu Cliff 4*, je tudi notranji bazen.

  Belvedere Hotels & Resosrt sestavljajo hotel Cliff 4*, depandanse Ville Bellvedere 3* in kamp v borovem gozdičku ali med oljčnim nasadom. Sobe so razporejene v štirih vilah: Tamara, Oliva, Šalet in Loret. Sobe so opremljene s klimatsko napravo, sat. TV, hladilnikom, večinoma z balkonom, na voljo je tudi brezplačen WiFi. Od leta 2022 vas pričakujejo prenovljene standard sobe v vilah Šalet in Loret. V letu 2023 pa bodo osvežene tudi basic sobe v vilah Tamara in Oliva.

  V samopostrežni restavraciji sta na voljo zajtrk in večerja. Večerja je lahko postrežena ali samopostrežna, odvisno od števila prijavljenih oseb na večerji. Ob prihodu vas pričaka pijača dobrodošlice.

  Sobe
  DR2-4 B – basic (Tamara, Oliva): družinska soba, 20–23m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon, hladilnik, balkon, možnost dveh dodatnih ležišč (pograd ali ločeno/pomožno ležišče)
  DS2 B – standard (Šalet, Loret): dvoposteljna soba, 19–21 m²; balkon, kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon, hladilnik
  DS2-3 B – basic (Tamara, Oliva): dvoposteljna soba, 20–22 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon, hladilnik, balkon, možnost dodatnega ležišča
  DS2-3 standard (Šalet, Loret): dvoposteljna soba, 19–23 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon, hladilnik, možnost dodatnega ležišča (futon)
  ES1 – standard (Šalet, Loret): namestitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon, hladilnik

  Koristne informacije
  Prijava: 15–21h (do 19h javiti pozen prihod), odjava: 7–10h.
  Prednosti: Program aktivnosti/zabava/glasba/otroški kotiček 5.7.-24.8. (ob bazenu). Brezplačen hotelski minibus do plaže 20.6.–3.9.
  Z doplačilom: otroška posteljica 7 €/dan, fitnes (enkratni vstop) 9 €, savne in notranji bazen 17 €/3h/osebo med tednom in 21 €/3h/osebo med vikendom, senčniki ob bazenu 3 €/dan, masaže, lepotne storitve, športne aktivnosti (tenis, namizni tenis, badminton, minigolf, najem koles).

  Morda vam bo prav tako všeč…