BIH, Neum, Hotel Sunce 4*- poletje – AKCIJA

69,60

NEUM, HOTEL SUNCE 4*
Paket bivanja vključuje:
– brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na plaži
– prost vstop na hotelski bazen
– brezplačno hotelsko parkirišče

POSEBEJ UGODNO – AKCIJA
I. Termin: 14.7.-21.7.2024 –  AKCIJA JULIJ
sobe classic od 64 EUR
brezplačno bivanje za 1. otroka do 11,99 let

II. Termin: 4.8.-11.8.2024 –  AKCIJA AVGUSTA I
sobe classic od 72 EUR
brezplačno bivanje za 1. otroka do 11,99 let 

II. Termin: 11.8.-18.8.2024 –  AKCIJA AVGUST II
sobe classic od 64 EUR
brezplačno bivanje za 1. otroka do 11,99 let 


Pomembno: Predstavljene cene so izhodiščne cene bivanja po najugodnejši dostopni akcijski ponudbi. Hotelir določa ceno dinamično glede na zasedenost kapacitet ter čas rezervacije, zato se lahko končna cena bivanja razlikuje od objavljene. Za izračun cene in rezervacijo – pošljite POVPRAŠEVANJE.


Pomembne informacije o ponudbi in obvestila – preverite OPOMBE ⛛


REZERVIRAJTE ZDAJ!
📞 040 650 803 | ✉ inquiry@fontus.si
📋 POVPRAŠEVANJE ⛛


 

Povpraševanje

Izpolnite obrazec za prejem ponudbe.  Dodatne posebnosti:
  enoposteljna sobaveč sobotroška posteljicabalkondodatni obrokizavarovanje rizika odpovedi

  Opombe in posebne želje:

  Splošne informacije:
  Poslujemo v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja.
  Prejete podatke uporabljamo skadno s Politiko varstva osebnih podatkov.

  Opombe

  Opis

  Hotel Sunce z gostoljubnimi lastniki se nahaja na najlepšem delu kraja Neum, tik ob obali. Prodnata in skalnata plaža s ploščadmi za sončenje je od hotelske terase oddaljena 50 m.

  Že ob vstopu v hotel boste dobili občutek, da zanj skrbijo, saj se ves čas njegova podoba spreminja in obnavlja. In prav zato ste lahko prepričani, da bo poskrbljeno tudi za vas in da bo to pravšen dopust v dvoje ali za družino. Morje je tik ob hotelom, lahko pa slano zabavo zamenjate s plavanjem v zunanjem sladkovodnem bazenu, kjer je tudi bazenček za otroke.

  V hotelu lahko uživate tudi na bazenski terasi in občudujte čudovite sončne zahode. Tu so še nočni bar, urejen lounge bar, picerija in taverna, med sprehodom po sprehajalni promenadi pa se lahko ustavite tudi v slaščičarni. Sam Neum pa vabi na izlete – je namreč odlično izhodišče za obisk delte Neretve, Mostar, Medžugorje, Pelješac, Korčulo, Dubrovnik … in predstavlja edini izhod na morje Bosne in Hercegovine. Poleti tukaj organizirajo tudi animacijo, športne aktivnosti in plesne večere.

  V hotelu sta 202 sobi. Od leta 2020 vas pričakuje 94 novih superior sob z moderno opremo. Vse sobe imajo klimatsko napravo, LCD TV in brezplačen WiFi. Zunanje hotelsko parkirišče je brezplačno, garažo je potrebno doplačati.

  V pokrajini, bogati s sadovnjaki in vrtovi, vam ponosno postrežejo veliko svežih pridelkov. Zajtrk in večerja sta samopostrežna ter na voljo v hotelski restavraciji.

  Sobe
  DS2-3 B klasic (flex): dvoposteljna soba, 21 m²; balkon, kopalnica večinoma s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, sef, mini hladilnik, telefon, možnost dodatnega ležišča
  DS2-3 B klasik (ned-ned): dvoposteljna soba, 21 m²; balkon, kopalnica večinoma s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, sef, mini hladilnik, telefon, možnost dodatnega ležišča
  DS2-3 BM klasik (flex): dvoposteljna soba, 21 m²; balkon, morska stran, kopalnica večinoma s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, sef, mini hladilnik, telefon, možnost dodatnega ležišča
  DS2-3 BM klasik (ned-ned): dvoposteljna soba, 21 m²; balkon, morska stran, kopalnica večinoma s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, sef, mini hladilnik, telefon, možnost dodatnega ležišča
  DS2-3 BM superior (ned-ned): dvoposteljna soba, 25 m²; balkon, morska stran, kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, sef, mini hladilnik, telefon, možnost dodatnega ležišča (raztegljiv kavč)
  ES1 B klasik (single use, ned-ned)): namestitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); balkon, kopalnica večinoma s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, sef, mini hladilnik, telefon

  Koristne informacije
  Prijava: 14–20h (javiti pozen prihod do 21h), odjava: 7–10h.
  Prednosti: hotel je prilagojen invalidom, na voljo sta 2 sobi za invalide (z balkonom). Vsa nadstropja dosegljiva z dvigalom.
  Z doplačilom: otroška posteljica 10 €/dan, sef na recepciji 1 €/dan; garaža 8 €/dan; ležalnik ob bazenu in na plaži 5 €/dan, sončnik ob bazenu in na plaži 5 €/dan, športne aktivnosti (V bližini igrišče za tenis (300 m od hotela, umetna podlaga), na plaži možnost najema pedolinov, sandolinov, vodnih skuterjev in trampolinov ter sončnikov in ležalnikov).

  Morda vam bo prav tako všeč…