Izberi jezik
 
  Kje sem? | Naslovnica > Prosti čas in wellness > Destinacije in ponudniki > LAŠKO   
 

Thermana - Zdravilišče Laško je eno pomembnejših slovenskih zdravilišč in turistični center , ki v svoji ponudbi uveljavlja kakovost bivanja, kulturo zdravega načina življenja in je posebej namenjeno ljudem, ki imajo težave z gibanjem ali bi se tem težavam želeli izogniti.

Sodoben center – Wellness park Laško in hotelski kompleks, ki ima kapacitete za zdravljenje, wellness in poslovni turizem,  leži sredi parka ob Savinji, v bližini središča Laškega. 

 
 
LAŠKO
Laško.
Zdraviliško turistični center ob Savinji - Sotočje dobrega. Zdravilna termalna voda. Oddih, zabava, rekreacija.
Kvalitetni zdravstveni in wellness programi. Poslovni turizem. Mesto »Piva in cvetja«.

Thermana - Zdravilišče Laško

oddih, zdravljenje, izleti, poslovni turizem

> Daljši opis

 
 Kultura zdravega življenja v Laškem

  Ponudniki vidikov kulture zdravega življenja v Laškem
 

Doživljajske priložnosti v Laškem

  Ponudniki doživljajskih priložnosti v Laškem
     
Oddaljenost od mest
 
Celje
12 km
 
Maribor
65 km
 
Ljubljana
91 km
 
Nova Gorica
199 km
 
Piran
194 km

Oddaljenost od letališč
 
Maribor
58 km
 
Zagreb
105 km
 
Ljubljana
125 km
 
Graz
102 km
 
Celovec
143 km
 
Dunaj
328 km
 
Trst
214 km
 
     

SLOVENIJA - izbor turističnih destinacij

   

 


THERMANA

Zdravilišče. Hoteli. Wellness park Laško. Poslovni turizem.

Namestitev

HOTEL WELLNESS PARK LAŠKO**** TIPI SOB |legenda| Opremljenost sob oz. enot |legenda|
Udobna namestitev. Wellness Park Laško. Poslovna srečanja. 1/1, 1/1B, 1/2, 1/2B, Ap, ApB TV, Tel, MB, S, AC, I,
HOTEL ZDRAVILIŠČE LAŠKO**** TIPI SOB |legenda| Opremljenost sob oz. enot |legenda|
Prijazna namestitev. Možna zdraviliška oskrba. 1/1, 1/1B, 1/2, 1/2B, Ap, ApB TV, Tel, MB, AC, I,

Cenik

HOTEL
1/1
različni tipi
1/2
različni tipi
Ap
različni tipi
HOTEL WELLNESS PARK LAŠKO****
112 - 132 €
100 - 120 €
doplačilo na sobo 17 €
Možna doplačila na dan v €    
Polni penzion  
A la carte
Balkon  
2
Cenik 2009. Cene veljajo na osebo na dan ob koriščenju storitve polpenziona.Cene so informativne in niso zavezujoče.
HOTEL
1/1
različni tipi
1/2
različni tipi
Ap
različni tipi
HOTEL ZDRAVILIŠČE LAŠKO****
77 - 105 €
67 - 93 €
dodatek na 1/2 sobo 17 €
Možna doplačila na dan v €    
Polni penzion  
9
Cenik 2009. Cene veljajo na osebo na dan ob koriščenju storitve polpenziona.Cene so informativne in niso zavezujoče.
Obvezna doplačila na dan v €    
Turistična taksa  
0,92


Op.: Cene so informativne in niso zavezujoče. Za obvezujočo ponudbo pošljite POVPRAŠEVANJE.

Ponudba

Hrana in pijača    
Restavracija Vrelec   Namenjena je hotelskim gostom. V penzionski ponudbi so za vas pripravili samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo. Prav tako lahko izbirate med široko paleto vegetarijanskih in dietnih jedi ter solatnim bifejem. (do 250 oseb)
Banketni salon in bidermajer salon   Za zaključene skupine, kjer se bodo v prijetnem okolju družili in uživali ob izbrani hrani in pijači. (do 35 oz. 85 oseb)
Kavarne   Nudijo pestro izbiro hitrih prigrizkov, okusnih sladic, osvežilnih napitkov, koktajlov ter toplih napitkov. Izbirate lahko med kavarno namenjeno nekadilcem in drugo namenjeno uporabnikom interneta.
Sončna terasa pri zunanjem termalnem bazenu   Ponudba osvežilnih napitkov v poletnem času.
Okrepčevalnica pri Mostu   Je v centru mesta Laško, kjer lahko izbirate med dobrotami italijanske kuhinje in bogatim izborom malic in kosil.
     
Dopolnilne vsebine    
Wellness in zdravje  

Wellness park Laško
V Wellness parku Laško, ki je nastal samo korak stran od poznanega in uveljavljenega Zdravilišča, so možnosti izkoriščanja zdravilne termalne vode nadgradili z atraktivnim in modernim kopališčem ter savna centrom in izpopolnjenim SPA center.
- Termalni center
Termalni center se razprostira na 2200 m2 vodnih površin notranjih in zunanjih bazenov. Izgubljeno energijo vam bo povrnila ponudba izbrane hrane in pijač v samopostrežni restavraciji termalnega centra.
Pod veličastno stekleno kupolo so na voljo: bazen z valovi, trije whirpooli nad bazenom, Kneippov kotiček, otroško vodno zabavišče, rekreacijsko masažni bazen s slapovi in talnimi izviri, hitra reka in tobogan.
Na zunanjih površinah kraljujejo: rekreacijsko plavalni bazen, otroški bazen, vodna drča in zunanji tobogan ter termalni bazen, povezan z notranjim bazenom.
Največja atrakcija je masažni bazen v obliki kristala, na sotočju Rečice in Savinje, ki najbolj izrazito poudarja sožitje z naravo v objemu termalnih voda. V njem bo moč uživati v različnih aromatičnih in barvnih kopelih v kombinaciji z vodnimi masažami, ki bodo telo še dodatno napolnile z energijo.
- Romantične termalne kopeli, kot sta Dianina in Apolonova kopel;
- Savna center
V savna centru na 675m2 s šestimi savnami, zgrajenimi v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega, postanejo podaljšani trenutki sprostitve in krepitve telesa neprecenljivi.
Infrardeča savna, Laconium, Sanarium, klasične finske in parne savne, se spogledujejo s tradicijo tematsko urejenih savn s tremi počivališči, hladnim notranjim in toplim zunanjim bazenom ter barom za osvežitev.
V sprostitev med savnanjem sodi tudi neposredni pogled na izjemno delo »arhitektke narave«, ki je strugo reke Savinje speljala tik pod sobanami z vročim zrakom.
- Center zdravja in lepote - za povečanje življenjske energije ter za sprostitev duha in telesa - anticelulitna, aroma, refleksna, shiatsu, ayurvedska, indijska masaža, masažaz vročimi kamni; v prostorih za pedikuro vam poleg klasične nege nudimo tudi kraljevsko pedikuro;
- Fitnes center, kjer vam nudimo strokovno vadbo na trenažerjih za vse mišične skupine, ob stalni prisotnosti inštruktorja fitnesa, ki zagotavlja pravilno in strokovno vadbo; v okviru wellness programov vas povabimo k barvni terapiji, jogi, meditaciji, na telovadbo v telovadnici ali k vajam vodne aerobike.

Center zdravja
Z vrelci termalne vode s temperaturo 32 do 34°C, zdravilnimi postopki, terapijami in zdravstvenimi strokovnjaki vam zagotavljajo  visoko kvalitetne zdravstvene storitve. Poleg tega so v Zdravilišču Laško klasičnim programom fizioterapije pri rehabilitaciji in preventivi dodali najsodobnejše wellness programe kot holistični pristop v medicini, da se zdravijo vaše telo, um in duša, kar v celoti daje najboljše rezultate. Programi so namenjeni vsem vam, ki se soočate s težavami sodobnega časa. Pomagamo vam, da ob vsakodnevnih stresih ostanete zdravi, polni energije in pripravljeni na nove izzive v osebnem in poslovnem življenju. Zdravstveno ponudbo in programe zdravljenja razvijamo na dveh temeljih: vašem zaupanju ter zaupanju strokovnemu medicinskemu osebju in naravnim danostim, zlasti termalni vodi.
Specialistične ambulante fizikalne medicine in rehabilitacije, travmatologije, ortopedije, nevrokirurgije, dermatologije.

Rekreacija  

Wellness park Laško
- Termalni center
- Fitnes center

Programi  

Programi dobrega počutja in zdravja
Wellness programi
Drugi programi


Druga ponudba za prosti čas

Hotelska ponudba

Salonski večeri in Poletni večeri
Med letom vas vabijo na različne prireditve. Gostje teh prireditev so znane osebnosti iz kulturnega, glasbenega in družabnega življenja.

V sodelovanju s turističnimi organizacijami – prireditve na prostem, kultura

 
Doživljajske priložnosti
 
Poslovni dogodki
Poslovni turizem v Thermana d.d. - Zdravilišče Laško:
- dvorane v Hotelu Zdravilišče Laško
- sejne sobe v Wellness park hotelu Laško
- Kongresni center Thermana (od 2010)

 
  ©2008 Fontus d.o.o., Ulica Zrinjskega 6, 3250 Rogaška Slatina          o agenciji | počitnice | storitve | pogoji poslovanja | načini plačila| politika zasebnosti | pravno obvestilo | avtorji  
 Partnerji: Unicon-SL d.o.o. , Albatros Bled, Sonček – TUI potovalni center, Turistična agencija Sajko, Evropsko Turistično Zavarovanje